September 27, 2020, 6:29 am
Home Home

  

Stimati locuitori ai comunei Borlesti,


Am onoarea de a ma prezenta astazi in fata dumneavoastra in calitate de PRIMAR al comunei Borlesti, Jud.Neamt.

Cu sinceritate maxima va multumesc tuturor, in primul rand pentru ca v-ati prezentat la vot si ati demonstrat unitate pentru comuna.

Adresez multumirile mele celor ce au avut incredere in mine, votandu-ma, dar si celor care, desi nu m-au votat, mi-au fost de la inceput sau imi vor deveni pe parcurs alaturi, in lupta de a aduce comuna noastra la un nivel economic binemeritat.Primar

Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am si voi depune toate eforturile pentru a aduce și implementa proiecte necesare și utile în toata comuna noastra.

Mi-am asumat un angajament înainte de a fi ales primar și o sa il duc pana la capat.

Cred in comunicarea dintre noi indiferent de varsta, indiferent de natura problemelor intampinate, pentru ca numai asa vom avea un mandat cu realizari, creatii si satisfactii.

Transparenţa actului administrativ şi implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor de interes major sunt coordonatele de bază ale activităţii mele iar ca primar vă asigur de disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi oricând un partener de dialog cu locuitorii comunei.

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii privind informatiile prezentate pe site sau orice alt subiect de interes pentru dumneavoastra.

Puica Vasile

Primarul comunei Borlesti

 

Proiect SIPOCA35

Banner

VIZITATORI PE SITE

We have 2 guests online